PRAVA ISTINA - NIJE BILO TAJNOG ZADATKA: Evo ZAŠTO je Miksi vraćena u Zadrugu i ŠTA je produkcija htela

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019, 04:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVA ISTINA - NIJE BILO TAJNOG ZADATKA: Evo ZAŠTO je Miksi vraćena u Zadrugu i ŠTA je produkcija htela

Šou...

Nakon jučerašnjeg iznenađujućeg saopštenja produkcije da su Miljana i Marija Kulić diskvalifikovane iz rijalitija "Zadruga 2" zbog samovoljnog napuštanja imanja i kršenja nekoliko pravila, njih dve su se danas vratile u šou.

Nedugo posle ponoći, na dan kada se rodio Miljanin verenik Lazar Čolić Zola, njih dve su stigle u Belu kuću, a obrazloženje Velikog šefa koje je pročitala Mina Vrbaški, bilo je kako je priča o diskvalifikaciji i kazni bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nameštena da bi se otkrilo da li Zola zaista voli Miksi. Kao i da je sve bilo deo tajnog zadatka.

MIKSI SE ODALA PO POVRATKU: Nije ni znala da je bio tajni zadatak! Pokupila INFO od spolja, SVE rekla

Tako je izgledalo u jednom trenutku, ali izgleda da to nije prava istina i da je Veliki šef jedno rekao učesnicima, a da je produkcija potom saopštila drugo na sajtu "Pink.rs". Čini se da nije bilo tajnog zadatka, već da je Miljana zaista diskvalifikovana zbog nasilničkog ponašanja i odbijanja da ide na pregled kod lekara. Ona je, kako piše dalje, potom pristala na pregled i to da bi se vratila Zoli te je dobila još jednu priliku jer produkcija nije želela da kvari nedelju ljubavi. To pokazuje da tajnog zadatka nije ni bilo, a zašto su čelni ljudi "Zadruge" odlučili da tako predstave ovaj događaj, za sada je još uvek nejasno.

NEMA DISKVALIFIKACIJE I KAZNE OD 100.000 EVRA: Miljana i Marija Kulić se VRATILE u Zadrugu 2! (VIDEO)

Saopštenje prenosimo u celosti:

"U utorak ujutru, stiglo je pismo Velikog šefa koji je zadrugare obavestio da su Marija i Miljana svojom odlukom napustile hiper-rijaliti program 'Zadruga 2' i da će zbog toga morati da plate po 50.000 evra TV Pink.

POTRES U AMIDŽI ŠOU: David PRVI put video Aleks nakon diskvalifikacije iz Zadruge! A Ana pored... (VIDEO)

NAKON DISKVALIFIKACIJE: Sve je gledala - objavila snimak i poslala PORUKU: "Jezik trči gde zub boli!"

Kako saznaje 'Pink.rs', ranije je produkcija 'Zadruge 2' tražila od Miljane Kulić da se podvrgne hitnom stručnom pregledu zbog agresivnog ponašanja koje je ispoljavala proteklih dana. Miljana je to tada odbila i počela da ucenjuje produkciju, što je sa sobom povuklo diskvalifikaciju.

Međutim, Miljana se sinoć javila i pristala na pregled samo da bi se vratila kod svog dečka Lazara Čolića Zole, koji je ceo dan neutešno grcao. Kako je nedelja ljubavi u toku, ona je dobila još jednu priliku, a Zola je svojim ponašanjem pokazao da su njegova osećanja prema Miljani ipak iskrena", stoji u saopštenju.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UBILA SE OD ALKOHOLA! Izneli je NAPOLJE, tužna slika PROPASTI! Na rukama je nose, ISKRIVLJENU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019

Pretuženo...Sinoć je bila veoma burna žurka u "Zadruzi", Ana Korać i David Dragojević su se potukli, a posebno tešku noć imala je Jelena Krunić...PRAVA ISTINA - NIJE BILO TAJNOG ZADATKA: Evo ZAŠTO je Miksi vraćena u Zadrugu i ŠTA je produkcija htela..Ona je popila preveliku količinu alkohola,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.