POZNATI SVI DETALJI SVADBE! Goca Božinovska OTKRILA da će se Mirko i Bojana ipak VENČATI USKORO, a evo i KADA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 10:07

POZNATI SVI DETALJI SVADBE! Goca Božinovska OTKRILA da će se Mirko i Bojana ipak VENČATI USKORO, a evo i KADA!

Ipak neće čekati sledeću godinu!

Pre nekoliko dana je pevačici Goci Božinovskoj preminula majka, koja je bila teško bolesna dugi niz godina. Iako su se trudili da joj pomognu koliko su mogli, ona nije izdržala, a Goca je do poslednjeg trenutka bila uz nju.

Kao što je već poznato, Goca će kroz nekoliko meseci postati baba, kada će njen sin Mirko i njegova verenica Bojana dobiti prvo dete. Iako su prvobitno planirali da se venčaju, sada su promenili odluku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Goca Božinovska otkrila da će se Mirko i Bojana ipak venčati! pic.twitter.com/JIbIFnzpzI

— Kraljica splavova (@KSplavova) April 20, 2021

- Moj sin nikako da se oženi! Planirao je ranije da pravi svadbu, ali ju je odložio zbog korone, a sada mu je i baba umrla. Biće vremena za slavlje, sada nam nije do toga... Ne mogu da razmišljam o svadbi dok sam u crnini, tek sam sahranila majku. Svi smo bili mnogo vezani za nju. Osećam se kao da je pola mene umrlo, ne mogu da dođem sebi - kaže pevačica.

Objavu dijeli Мирко Шијан (@miresijan)

Božinovska dodaje da neće dozvoliti da joj Bojana ne postane i zvanično snajka pre nego što beba dođe na svet.

- Sigurno se neće poroditi, a da pre toga ne uzme Mirkovo prezime. Bojani je termin u avgustu, a pre toga će se venčati samo uz prisustvo kumova. Tako su mi rekli, ne mešam se u njihovu odluku. Važno je da se Mirko i Bojana vole - rekla je Goca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.