Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATI PEVAČ JE BIO ŽRTVA MILJANE KULIĆ: Nišlijka ga je PROGANJALA, a onda ju je PRETKAO i poslao na PSIHIJATRIJU!

Miljana Kulić ponovo će ući u rijaliti i to zajedno sa mamom Marijom i sinom Željkom. Ona je u prošlosti uhodila pevače i pretila im je zbog čega je na kraju završila na sudu. “Uhodila sam pevače i pretila sam im, ali samo u šali. Jednom sam im poslala poruku da će im se creva The post POZNATI PEVAČ JE BIO ŽRTVA MILJANE KULIĆ: Nišlijka ga je PROGANJALA, a onda ju je PRETKAO i poslao na PSIHIJATRIJU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OTKRIVENI SVI DETALJI: Miljana progovorila o ulasku njene sestre u "Zadrugu 3"

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019

"Kulićevi.."..Miljana Kulić će se 6. septembra useliti na velelpeno imanje u Šimanovcima...Nišlijka sa sinom Željkom i mamom Marijom ulazi u treću sezonu rijalitija "Zadruga", a u medijima se šuškalo da će još jedan član porodice Kulić dane provoditi u Beloj kući - njena sestra Tijana...Ona...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.