POZNATI FOLKER OTKRIO da je preležao KORONAVIRUS POSLE OVOGA NIŠTA NIJE ISTO, vreme se ponovo broji

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 08:47

POZNATI FOLKER OTKRIO da je preležao KORONAVIRUS "POSLE OVOGA NIŠTA NIJE ISTO, vreme se ponovo broji"

Uspešno se izborio.

Pevač Bane Mojićević gostovao je u jutarnjem programu, gde je otkrio da  je i on bolovao od koronavirusa.

Opaki virus ni njega nije zaobišao, ali se on uspešno izborio.

- Ja sam to na vreme obavio, preležao i sad sam miran, mogu da se posvetim muzici. Još ne znamo kad ćemo da počnemo normalno da funkcionionišemo, da putujemo i radimo, ali za to vreme možemo da se pripremimo - rekao je Mojićević.

On je već tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 16 godina prisutan na našoj javnoj sceni, a kako kaže, ništa ne bi ni promenio.

- 16 godina sam na estradi, dosta toga sam doživeo i preživeo, sad sam na nekom novom početku. Ponovo se broji vreme posle ove godine - rekao je Bane i priznao da sada ima novi povod za slavlje:

- Sin kreće u školu, to je novi izazov, videćemo kako će to funkcionisati od septembra. Ne bih ništa menjao, samo bih nadogradio i nastavio ovim putem kojim sam krenuo da se razvijam. Ja sam skroman, zadovoljan sam trenutnim stanjem, težim da sve poboljšam, ali se ne bunim što je ovakva situacija. Inače ne bih imao 6 meseci da se odmaram i posvetim porodici.

Mojićević je dao savet svim ljudima koji su preležali koronu, ali i onima koji su imali sreću da ovaj opaki virus zaobiđu.

- Da se posvete oporavku, sebi, da uživaju u prirodi, sa voljenim osobama, i da promene navike jer posle ovoga ništa neće biti isto - rekao je Bane.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.