POZNATA JUTJUBERKA POGINULA VOZEĆI ELEKTRIČNI TROTINET! Novi trend uzima sve više žrtava

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATA JUTJUBERKA POGINULA VOZEĆI ELEKTRIČNI TROTINET! Novi trend uzima sve više žrtava

Ne baš toliko korisno

Britanska jutjuberka Emili Hartridž poginula je kada je kamion naleteo na nju dok je vozila električni trotinet, a njena smrt izazvala je zabrinutost u vezi s bezbednošću ovih sve popularnijih vozila.

Londonska policija saopštila je da je žena u tridesetim godinama na trotinetu poginula u sudaru u petak na prometnoj raskrsnici. Policija je nije imenovala, ali su smrt Emili Hartridž, koja je vodila onlajn kanal "10 razloga zašto", potvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jutjub i njen dečko, prenosi AP.

Nik Lojd iz Kraljevskog društva za sprečavanje nesreća rekao je da je to prva smrt koja uključuje električni trotinet u Britaniji.

U Britaniji je ilegalno voziti motorizovane trotinete po ulici ili trotoaru, ali se zakon u velikoj meri krši, prenosi agencija.

Londonska policija saopštila je danas da se i jedan tinejdžer nalazi u kritičnom stanju nakon nesreće na elektičnom trotinetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.