POZITIVNA NA KORONU: Bivša takmičarka Zadruge zaražena!  Produkcija je nije pustila kod dečka

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022, 19:26

POZITIVNA NA KORONU: Bivša takmičarka "Zadruge" zaražena! Produkcija je nije pustila kod dečka

Nije vakcinisana!

Ivana Krunić je danas u toku dana na svom Instagramu objavila da je zaražena koronavirusom i da će morati da miruje i otkaže sve obaveze do daljnjeg.

Pevačica i bivša takmičarka "Zadruge" se oglasila na pomenutoj mreži i rastužila fanove budući da će morati da otkaže i predstojeće nastupe zbog opakog virusa koji je dobila.

- Drugari nažalost moraćemo otkazati nastupe u narednih ne znam koliko dana... Dok me ne prođe ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glupava korona - napisala je ona u svojoj objavi na Instagramu.

Podsetimo, Ivana je trebalo da se pojavi i kao iznenađenje za Novu godinu kod svog dečka u "Zadruzi", ali je taj momentar ipak izostao budući da Ivana nije vakcinisana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.