POZITIVNA JE! Staniji zvanično STIGLI REZULTATI! Nikako nisu dobri, porodica se oglasila, ali i VLADIMIR

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZITIVNA JE! Staniji zvanično STIGLI REZULTATI! Nikako nisu dobri, porodica se oglasila, ali i VLADIMIR

Zdravlje je najbitnije

Pošto je provela noć van Bele kuće Imaginarijuma, Stanija Dobrojević ranim letom uputila se u Njujork, na hitnu operaciju. Kako se navodi, ona je već hospitalizovana. Mnogi sumnjaju da je u pitanju štitna žlezda, ima i onih koji misle da je u pitanju ginekološki problem, a postoje i oni koji veruju da su silikoni u pitanju, međutim porodica ne želi da otkriva njeno zdravstveno stanje. Evo zašto:

- Stanija je stigla da se vidi samo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najužom porodicom i sa nas nekoliko prijatelja, a imala je taman toliko vremena da prepakuje kofer iz 'Zadruge' i da samo najophodnije spakuje za put u Ameriku. Sve što mogu da vam kažem jeste da se ona dobro drži, da je pozitivna i da se nada da će lako rešiti zdravstveni problem. Što se tiče rijalitija, priznala nam je da joj je bilo jako teško otkada je Vladimir apustio rijaliti - rekao je jedan od prijatelja.

A STANIJA I ON... Vlada progovorio o nasilnom RASKIDU! Nije bolest sve što boli (FOTO)

Čak i najbliži prijatelji čuvaju tajnu.

- Pošto će se Stanija nakon operacija vratiti u rijaliti, ona ne sme da komunicira sa previše ljudi, s medijima i na društvenim mrežama. Možda kada sve prođe ipak kaže šta je bio problem - ističe izvor.

Za stolom u "Zadruzi 2" produkcija se obratila cimerima dobrojevićeve pismom:

- Stanija će zbog zdravstvenog stanja morati da ide na hiruršku intervenciju, ali će se posle oporavka vratiti u rijaliti - međutim ona je Mariji Kulić "pevala" potpuno drugu pesmu.

LOM U ZADRUZI: Prišao mu IZA leđa, UDARIO ga, a SRČA se prosula po podu! (VIDEO)

- Ovo je zbog zdravlja, mislim da se neću vraćati - šapnula joj je Stanija.

Bilo kako bilo, svi željno išekuju njen povratak.

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA!

Na let za Njujork ispratili su je brat i majka, a poletela je sama.

- Viza i karta su bili spremni još ranije, zapravo čim su joj stigli rezultati koji nisu bili dobri počela je sa pripremama za ovaj zahvat. Zato je sve sprovedeno po brzom postupku i ona je samo nekoliko sati provela sa porodicom od trenutka kada je izašla iz 'Zadruge' do momenta kada je prošla carinsku zonu - kaže izvor.

OBEZBEĐENJE GA HVATA! Miki ne može više, BEKSTVO! Surove scene u Zadruzi, ZABIJEN MU NOŽ U LEĐA (VIDEO)

Dečko, sa kojim je romansu započela u "Zadruzi", Vladimir Tomović, izjavio je da je srećan što ga je Stanija pozvala po napuštanju rijalitija, te da mu je krivo što nije bio u prestonici Srbije da je sačeka kao i da je predao papire za američku vizu kako bi bio uz nju sada.

- Od ponoći do pet ujutru, do njenog čekiranja, bili smo preko Vibera na video-pozivu. Ona je morala da ode u Ameriku odmah da ja nisam imao vremena ni da stignem do Beograda da je vidim. Pričali smo o svemu, a ponajviše o tome kako da joj se pridružim u Americi. Samo da se ona što pre oporavi. Spreman sam da s njom počnem od nule - izjavio je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.