POŽGAJ VRATIO BURMU! Žena mu dolazi u vilu Parova u posetu! Evo šta će biti s njihovim BRAKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽGAJ VRATIO BURMU! Žena mu dolazi u vilu Parova u posetu! Evo šta će biti s njihovim BRAKOM

Digla se prešina.

Bivši političar i učesnik rijalitija "Parovi 7", Aleksandar Požgaj, nedavno je posle telefonskog uključenja njegove supruge, Ivane Požgaj, skinuo burmu i zatražio da mu u vilu pošalju papire za razvod.

Ona mu je posle zbližavanja sa Ivaniom Bajić poručila da će mu "poslati dezinfikaciono sredstvo da se opere od štroke", što joj je on i te kako zamerio.

Posle teških trenutaka koje je proveu u luksuznoj zemunskoj vili, on je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stao na loptu i razmislio o svemu. Vratio je burmu na ruku, ali i dalje želi da se vidi sa suprugom i da od nje zatraži objašnjenje.

- Iznenađen sam bio juče, nisam očekivao to od nje. Bio sam zgranut i preispitivao sam se za brak. Ja se preispitujem, a to ne znači da ću da se razvedem. Jednostavno želim da mi supruga objasni neke stvari kada bude bila njena sledeća poseta. Vratio sam burmu, tu je na prstu. Ne želim ni nju da sekiram unapred, dovoljno se potresa zbog svega i samo mi je žao što ona ne može da shvati kako stoje neke stvari u rijalitiju. Nisam ništa uradio, sve je igra, nisam imao seks, nisam prelazio granice. Nju kao da je pogodila sujeta i ljubomora. Moja žena treba da zna da je moja žena, da je volim najviše na svetu, a da je rijaliti jedan teatar i da sam ja tu da zabavim narod - rekao je Aleksandar i dodao da više neće rešavati porodične probleme pred kamerama.

Šta je još ispričao Požgaj poslušajte u sledećem snimku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.