POZAJMLJIVALA SAM MU PARE ZA KOJE JE VODIO DETE... Maja iznela NOVE DETALJE iz veze sa Janjušem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 02:07

"POZAJMLJIVALA SAM MU PARE ZA KOJE JE VODIO DETE..." Maja iznela NOVE DETALJE iz veze sa Janjušem!

Zadrugari jednoglasno bili protiv Marinkovićeve!

Pred emisiju "Pretres nedelje", voditelj je pokrenuo najaktuelnije teme u Beloj kući za crnim stolom. Zadrugari su komentarisali izbor najbezdušnije osobe, a sledeća na redu da da svoj komentar bila je Miljana Kulić.

- Da li je Maja ovde najbezdušnija osoba? - pitao je Milan Miljanu.

- Slažem se sa gledaocima, na prvom mestu mi je bila Maja Marković, a Marinković na drugom. Da ti imaš se*sualne odnose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred nekim, to je besramnost. To je čista osveta! Iščekivanje da se Janjuš pojavi, odugovlačenje. Onu Maju iz "Zadruge 2" i ovu ne mogu da poredim! - rekla je Miljana.

- Smatram da me mogu komentarisati samo moralne devojke - rekla je Maja.

- Znaju svi u kakvoj sam situaciji bila, ja ću svoje grehe da snosim i ispaštam zbog toga - rekla je Miljana.

- Da li je Maja s pravom izabrana za najbezdušniju? - pitanje je bilo za Tomovića.

- U vrhu je, ona ne može da ukapira jednu stvar. Devojka kao ti ima da bira kakav će se*s da ima, ili da bude sa oženjenim muškarcem. A ne oba. Čorbi svaka čast kako se ponaša u ovakvim situacijama, ali te tačno ocenio koliko vrediš - rekao je Tomović.

- Moj otac nije nikad bio za odnos sa Janjušem, iako sam ga jako volela. Vučem traume iz te veze kao i on. Ja sam bila psihički dobro, sve dok se nisam uhvatila sa ovom bitangom! Ja sam mu pozajmiljivala pare za koje je vodio dete na ručak i sve ostalo - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.