POVRATAK BIVŠEG ZADRUGARA: Jedan od favorita VEČERAS stiže u Šimanovce - Nakon Cara vraća se i ON!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 16:10

POVRATAK BIVŠEG ZADRUGARA: Jedan od favorita VEČERAS stiže u Šimanovce - Nakon Cara vraća se i ON!

Biće žestoko

"Zadruga 6" se uveliko zahuktava, svakodnevno smo svedoci novih sukoba, ljubavi i skandala.

Jedan bivši Zadrugar koji je privlačio veliku pažnju publike opet će se večeras pojaviti na našim malim ekranima i sigurno ponovo uzburkati javnost.

Na Red Tv - u ponovo će se pojaviti kontroverzni zadrugar Marko Đedović. Ovaj novinar je jedan od omiljenih bivših zadrugara i trenutno vodi svoju emisiju na jednoj televiziji.

Marko je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim komentarima držao pažnju javnosti i uticao na glasove publike. Večeras će ekskluzivno prokomentarisati ulazak Filipa Cara, kao i rijaliti Kulići i sve ostale aktuelnosti u Zadruzi 6.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.