POVEĆANJE - PARE ZA DETE OD ULASKA ZOLE: Miljana pred kamerama tražila 85% od honorara - dobila 100!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVEĆANJE - PARE ZA DETE OD ULASKA ZOLE: Miljana pred kamerama tražila 85% od honorara - dobila 100!

Direktno i na prvu!

Lazar Čolić Zola, nakon što je ušao u "Zadrugu 3" zajedno sa Jovanom Tomić Matorom, odlučio je da razgovara sa Miljanom Kulić sa kojom očekuje uskoro da dobije dete. Oni su razgovarali u dvorištu, a tom prilikom Miljana je želela da čuje od Zole da je spreman da izdvoji deo svog honorara za dete.

Miljana je ovom prilikom govorila kako je izgubila poverenje u Zolu i da je to razlog zbog čega je odlučila da traži 85 posto Zolinog honorara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za njihovo dete.

- 85 odsto za dete, može? Želim poverenje da steknem, ja sam ga izgubila. Ti znaš koje su potrebe za dete? Ne znaš! Ja nemam poverenja u tebe! Da li može 85 odsto honorara za dete? Ne može? To je to, znala sam da neće moći! Sad i nisam srećna što te vidim! - govorila je Miljana.

- Vidim kao da ti je krivo što sam došao, šta ti je? Kako takav ružan pristup imaš? Može i 100 odsto za moje dete! Za koga će ići, ako ne za moje dete? Ne može tako, ne može mene niko da ucenjuje! - pričao je Zola.

Pogledaje kako su izgledale te scene:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŽESTOKO BAMBUSANJE MILJANE I ZOLE! Blokirali vrata od IZOLACIJE, sve je ODZVANJALO od njihovih UZDAHA

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2019

Zola je ušao u rijaliti “Zadruga 3” zajedno sa Jovanom Tomić Matorom, a kasnije tokom večeri vodio je ozbiljne razgovore sa Miljanom. Takođe, Zola je uspeo i da se posvađa sa Miljaninom majkom Marijom, koja se nije pozdravila sa njim kada je ušao na imanje. Nakon svega, Miljana i Zola su otišli...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.