POTVRĐENO U POLICIJI!? Sanja POREKLA da se bavila PROSTITUCIJOM, a ONDA je ISPLIVALA ova INFORMACIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2019, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO U POLICIJI!? Sanja POREKLA da se bavila PROSTITUCIJOM, a ONDA je ISPLIVALA ova INFORMACIJA!

Bačena u "vatru"!

U toku pitanja novinara u Zadruzi atmosfera je dovedena do usijanja. Naime, nakon što su Luna i Marko otvoreno govorili o svom poslednjem raskidu i pomirenju novinari su rešili da malo više zagreju situaciju među zadrugarima.

Na red je došla Sanja Stanković, koju su pozvali da se izjasni o aferi vezanoj za prostituciju i da se izjasni da li poznaje makroa iz Šapca koji je uhapšen, a ona se navodno našla na njegovom spisku devojaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Da li poznaješ Mihaila Maksimovića iz Šapca za koga se sumnja da vodi elitnu prostituciju - rekla je novinarka.

-  Ja ne znam ko je gospodin. Ako vi hoćete da ja kažem da, onda ok rećiću da, možda sam negde bila sa gospodinom u društvu, ali ja njega ne poznajem. Ne može da postoji to u policiji, jer policija nema pravo da takve stvari iznosi, sve i da je tako - branila se Sanja.

- Elitna prostitucija nije kažnjiva, a policija ima pravao da iznosi sve informacije koje su u interesu javnosti. Maksimović vas je pominjao u razgovoru - rekla je novinarka.

- Policija ne može da daje takve informacije. Upućena sam u pravo jer sam polagala prekršajno i krivično pravo na fakultetu - rekla je Sanja.

- Da li si nekada imala dečka u Albaniji - bilo je sledeće pitanje novinarke.

- Uzmite moj pasoš, nisam nikada bila u Albaniji - odgovorila je Sanja.

- Da li su te nekada uhvatili u prostituciji - bilo je sledeće pitanje.

- Šta vi hoćete da ona prizna da je uhvaćena u prostituciji, iako nije - pobunila se Matora.

- Neka dođe moj advokat pa ćemo pričati, ako je već tako, ovakve stvari nisu za televiziju. Ok, za vas sam prostitutka, za sebe nisam, prijatno doviđenja - rekla je Sanja i prekinula svoje izlaganje, a novinarka je odustala od pokušaja da dobije odgovor.

Celu situaciju pogledajte ovde.

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.