POTVRĐENO - SUTRA STIŽE U ŠIMANOVCE! Pravi BUM - Srbija bruji o NJENOM SLUČAJU! Žurka u Zadruzi, a prvo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 19:12

POTVRĐENO - SUTRA STIŽE U ŠIMANOVCE! Pravi BUM - Srbija bruji o NJENOM SLUČAJU! Žurka u Zadruzi, a prvo...

Spremite se na ludo veče!

Kao i svakog utorka, uzbuđenja u rijalitiju "Zadruga 4" će krenuti nešto kasnije nego ostalih dana u sedmici - nakon emisije "Amidži šou".

U Pinkov studio u Šimanovcima, odmah pored rijaliti imanja, dolaze Tanja Savić, grupa Hurricane, Goca Tržan, Jana i Nadica Ademov.

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

Ognjen Amidžić rešio je da okupi žensku ekipu. Pevačica Tanja Savić je već mesecima u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centru pažnje svih medija, zbog borbe za decu koja već dugo nisu uz nju, već sa ocem u Australiji.

Naše ovogodišnje predstavnice na Evroviziji, grupa "Hurricane", otpevaće novu pesmu koja će biti naš kandidat za pobedu i govoriti o tome kako se spremaju za veliko muzičko takmičenje.

Sutra u 22:30 časova budite uz male ekrane, a odmah nakon toga u rijalitiju "Zadruga" održaće se još jedna žurka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.