POTRESNO: Prvo uživo uključenje Zerinine majke nakon SKANDALA SA SILOVANJEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNO: Prvo uživo uključenje Zerinine majke nakon SKANDALA SA SILOVANJEM

Potpuno rasulo.

Velika prašina se digla u rijalitiju "Zadruga" nakon što je Aleksandra Subotić optužila Zerinu Heću kako je lagala da je silovana.

Kako je u večerašnjem izbacivanju nominovan Karađorđe Subotić, u šimanovački studio kod voditeljke Dušice Jakovljević je kao podrška stigao njegov brat Srboljub Subotić. On je podržao Aleksandru i rekao da "svi znaju kako je Zerina lagala za silovanje i to u drugom rijalitiju" i da taj čovek može da se javi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam i da ponovo porekne sve kao što je to i uradio već.

- Zerina je Aleksandri potvrdila da se radi o toj osobi i tom slučaju. Znači nije u pitanju nešto drugo kao što kažete - rekao je Srboljub nakon što je voditeljka rekla da Zerina ne misli na tu priču - za druge ne znam i to ne znači da ne poštujem žene koje su preživele silovanje. Govorim samo o ovom slučaju i svi znaju da je Zerina bolesna i da nije ni trebala da uđe u "Zadrugu". Ona je to izmislila, ona je glumac, glumila je u "Parovima" isterivanje đavola.

Međutim, onda se u studio uživo putem telefona uključila Zerinina majka, Sanelu Heću. Ona je plačnim glasom podržala ćerku i poručila Srbi da je veoma ružno to što priča. Bilo je to njeno prvo uključenje u emisiji.

- Smogla sam snage da se javim, pogotovo kada sam čula šta ovaj (Srba) priča. Izvinite ako se budem malo gubila u pričanju jer sam mnogo potresena. Prvo da se zahvalim svim ljudima koji su nam dali podršku. A sad da se obratim Srboljubu pošto se Aleksandri ne mogu obratiti. Kaže da Zerina glumi, a ja mislim da onaj stres ne može odglumeti ni najsavršeniji glumac. Jako je ružno što govorite i da novinari izmišljaju i nameštaju. Budite čovek, ako kažete da Zerina laže, bar nađite dostojanstva i izvinite se onima koji su prošli kroz to što su prošli. Njoj je veoma loše, jedini mi je cilj ne da ostane što više u "Zadruzi", nego da izađe pravo. Sada bi dala sve na svetu da je pokupim i da je dovedem kući - ispričala je između ostalog Sanela.

Pogledajte kako se na kraju završio ovaj sukob:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.