POTRESNA ISPOVEST ZERINE HEĆO! Evo kome otvara dušu - Progovoriće o nasilju i svemu što joj se desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 01:56

POTRESNA ISPOVEST ZERINE HEĆO! Evo kome otvara dušu - Progovoriće o nasilju i svemu što joj se desilo

Ekskluzivna emisija.

Bivša zadrugarka Zerina Hećo gostovaće u sredu od 16 časova u specijalnoj emisiji na televiziji Pink, u kojoj će otkriti sve o drami kroz koju je prošla.

Na Zerinu je, kako ona tvrdi, fizički nasrnuo njen bivši emotivni partner pevač Dado Glišić, kog je i prijavila policiji.

Pronaći se se sami! Ne možete vi mene (bit’ ću banalna i nepristojna ) sjebati, koliko ja puta mogu vas. Jebi se kanceru, jebi se anoreksijo, jebi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se depresijo,jebite se loši ljudi, i odjebite napokon od mene, ne, ne , ipak ću ja od vas! Pojedinci , jako sam dobro, nikada bolje, vidim evo sad , da se POJEDINCI ne skidaju sa mog profila i komentarišu takve nebuloze, između ostalog me savjetuju gdje ja treba da idem. Ne brinite se vi za moje djete, brinite se za svoju djecu , o tome neću ni da polemišem, do te mjere ste bolesni POJEDINCI a veze nemate o mom životu, pa kad vam se javno plasira nešto sto je ISTINA, jedva docekate da serete po mom profilu, koja je to dijagnoza, ili je možda patološka ljubav, pitam se... Eh za VAS POJEDINCE dosta pažnje ... Sada se obraćam razumnim osobama, ljudima koji vole, imaju razumjevanje, empatiju, koji pitaju , koji me podržavaju, koji žive svoje živote , a gledajući tuđe ne koriste to da pljuju iste, već možda da nauče nešto , možda i da pomognu, a možda i da se zgroze. Hvala vam na svim porukama podrske! I jeste moja podrška , i ja vas poštujem i to mi znaci. Ja sam žena koja se glasno smije, koja glasno plače , glasno voli, glasno odobrava , glasno ne odobrava, i ja sam žena koja ne osuđuje , jer postoji samo jedan koji sudi, za mene, ko sam ja da sudim nekome? Nije me sramota moje emocije, moje iskrenosti i nikada neće biti. Sramota me tuđe sramote. Grijehe priznala, i uzdignute glave kroz zivot! Moram. I trebam. I hocu,I mogu i Zelim! Danas mi rece doktor sve se moze izlijeciti , ali tvoje srce ne, takva si rodzena, i ne gledaj to kao kaznu, nego kao dar od Boga. Laku vam noć ! Odoh skinut ovu šminku napokon. Volim vas ( pronaći ćete se) ❤️❤️❤️❤️😴🦾🦾🦾 P.S. UBIT ĆE ME MAMA ZBOG OVE SLIKE 😂🤓

A post shared by Zerina (@zerinooooo) on Aug 14, 2020 at 5:32pm PDT

Sukob je ekalirao u utorak kada je Glišić priveden jer je prekršio zabranu prilaska i otišao kod svoje bivše partnerke. Paparaco je uhvatio Zerinu ispred policijke stanice, a ona je bila vidno uznemirena, dezorjentisana i u jako lošem stanju.

Specijalnu emisiju u kojoj će Zerina ispričati sve o agoniji koja traje već mesecima vodiće Darko Tanasijević.

❄️ Selo gori, a baba se češlja . . . #jeans

A post shared by Zerina (@zerinooooo) on Aug 8, 2020 at 1:41pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.