POTRESNA ISPOVEST O OCU: Nije me ni pozvao kada sam imala NESREĆU! Sanja se GUŠILA U SUZAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 14:38

POTRESNA ISPOVEST O OCU: "Nije me ni pozvao kada sam imala NESREĆU!" Sanja se GUŠILA U SUZAMA

Priznala sve što joj leži na duši!

Nadica Zeljković i Sanja Stanković otvorile su dušu jedna drugoj tokom jutra. Nadica se poverila Sanji kako je izgledao momenat kada je saznala da je preminuo njen bivši suprug i otac Kije Kockar. Potom je Sanja sa suzama u očima ispričala sve o svom odnosu sa ocem. Istakla je da je njen očuh više poštuje od oca što njoj predstavlja veliku bol.

- Mene moj očuh voli više nego moj rođeni otac, brine o meni kao da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegova, kada sam imala nesreću, plakao je kao kiša, moj otac me tako nije zagrlio. Moj otac me nije ni pozvao kada sam imala nesreću! Mene bole te stvari - rekla je Sanja u suzama.

- Uvek je problem u tome što je kod nas uvek bilo nestabilno - dodala je Nadica.

- Tog dana kada sam imala nesreću, posle par dana isto doživeo nesreću, izlazi iz dvorišta, da li nije gledao i neko ga pokupio autom. A ja iako nemam komunikaciju, u svađi smo, ja sam takva, ja sam ga pozvala da mu kažem, samo sam pozvala dedu da ga pitam kako je, to je sve prokleto, prokleto je tamo sve. Mene duša boli za sestre, znaš li koliko sam plakala kada je bila ta naša rasprava dva dana nisam mogla da dođem sebi - dodala je Stankovićeva misleći na dedu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SANJA U SUZAMA "Očuh me voli više nego rođeni otac, kad sam imala nesreću nije me ni pozvao"

Izvor: Blic, 14.Apr.2021

Sanja Stanković se danas u "Zadruzi 4", u razgovoru sa Nadicom Zeljković, prisetila lošeg i narušenog odnosa sa ocem, te navela da je očuh više poštuje, što joj predstavlja veliku bol.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.