POSVAĐALI SMO SE Posle vesti da ga je Marina OSTAVILA, oglasio se Darko Lazić

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 13:46

"POSVAĐALI SMO SE" Posle vesti da ga je Marina OSTAVILA, oglasio se Darko Lazić

"Sve će biti okej."

Pevač Darko Lazić oglasio se povodom priča da ga je verenica Marina Gagić ostavila, a koje su usledile nakon što ga je otpratila sa Instagrama i obrisala sve osim jedne njihove zajedničke fotografije.

- Pusti te priče, ceo život nešto ke**ju o meni! Te jesmo, te nismo, samo čekam da bude da sam ja trudan, Bože sačuvaj - počeo je Darko.

- Sve je okej, malo smo se posvađali, kao i u svakoj zajednici što postoje svađe, ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strašno... Naopako, ne znam šta da kažem. Zajedno smo, porečkali smo se malo, svađa kao svađa, sve će biti okej - objasnio je Lazić.

S druge strane, Darkova majka Branka rekla je da su njen sin i Marina, koliko ona zna, i dalje zajedno.

Kako je istakla, Gagićeva je prošle noći spavala u porodičnoj kući u kojoj živi sa pevačem i njihovim sinom, a potom se, u želji da objasni da je reč o besmislenim navodima, našalila:

- Možda su se jutros posvađali! (smeh)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.