POSTAĆEŠ OTAC, DEVOJKA TI JE TRUDNA! Miljana Marku saopštila vesti iz spoljnog sveta, LUNA PREBLEDELA!

Izvor: Svet, 23.Apr.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSTAĆEŠ OTAC, DEVOJKA TI JE TRUDNA! Miljana Marku saopštila vesti iz spoljnog sveta, LUNA PREBLEDELA!

Miljana Kulić prošle noći ponovo se vratila u Zadrugu sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, te je odmah krenula da iznosi pojedine informacije iz spoljnog sveta.
Ona je ispričala da je bivša devojka Marka Miljkovića trudna i da čeka njegovo dete, čime je šokirala sve prisutne.
Bivša Markova devojka sa kojom je bio na moru je trudna…Pa onda neka se zapita Luna da li Marko ima devojku napolju i da li mu je devojka trudna, pošto u tom momentu kad su bili na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << moru ta beba je nastala. Evo da te obavestim Marko, za mesec i po dana, taman kad se završi rijaliti postaćeš tata, devojka ti je trudna, to da znaš – rekla je Miljana.

– Nema potrebe da devojci u osmom mesecu trudnoće stvaraš stres i širiš dezinformacije – rekao je Marko.
– Ta devojka mi je pisala – rekla je Miljana.
– Nema potrebe da joj stvaraš stres u ovom trenutku kad treba da se porodi, ona nije trudna sa mnom. Tad nismo imali nikakve odnose… Jesmo se videli, nismo imali nikakve odnose. Imala je nekog dečka drugog – rekao je Miljković.

– A, sa tobom je bila na moru? – pitala je Miljana.
– Nije bila sa mnom na moru, videli smo se na moru – odgovorio je on.

– Meni je poslala slike, i ljudi su mi poslali slike i rekli su mi da prenesom to Luni. Ta devojka me je zvala i novinari mogu da je pozovu, ona odgovorno tvri da je Marko otac tog deteta i da je razočarana u njega – rekla je Miljana.
Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta od 8. minuta:

SvetPrintscreen
The post POSTAĆEŠ OTAC, DEVOJKA TI JE TRUDNA! Miljana Marku saopštila vesti iz spoljnog sveta, LUNA PREBLEDELA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MARKO IMA DEVOJKU KOJA JE U OSMOM MESECU TRUDNOĆE" Učesnica Zadruge iznela dosad nepoznate detalje, Luni NIJE DOBRO

Izvor: Blic, 23.Apr.2019

Miljana Kulić je u rijalitiju rekla da Marka Miljkovića napolju čeka devojka koja je u 8. mesecu trudnoće, sa kojom je bio na moru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.