POSLEDNJI POZDRAV IGORU PERVIĆU Porodica i prijatelji na Novom groblju, Čkaljina unuka neutešna (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJI POZDRAV IGORU PERVIĆU Porodica i prijatelji na Novom groblju, Čkaljina unuka neutešna (FOTO)

Poslednji pozdrav glumcu.

Porodica, prijatelji i kolege okupili su se danas na Novom groblju u Beogradu da upute poslednji pozdrav glumcu Igoru Perviću, koji je preminuo u utorak, 23. aprila.

Glumca na večni počinak ispraćaju, između ostalih, majka Lidija Pilipenko, njegov brat, a među prvima na groblje je stigla Pervićeva velika ljubav Jovana Petrović, glumica i unuka legedarnog komičara Miodraga Petrovića Čkalje.

Na Novo groblje došli su i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevač Oliver Mandić, Pevićeva bivša supruga Jasnina Holbus, glumica Milica Milša sa suprugom Žarkom Jovanovićem, glumac Goran Daničić, glumica Mirjana Đurđević, i drugi...

Opelo je počelo u 13 časova. Preminuli glumac biće kremiran.

Još fotografija sa Novog groblja pogledajte u galeriji:

Igor Pervić rođen je 29. oktobra 1967. godine u Beogradu. Glumio je u mnogim filmovima kao što su "Crni bombarder", "Lajanje na zvezde", "Bure baruta", "Sivi dom" i poznatim serijama "Ranjenik", "Vuk Karadžić", a prvi put se pojavio na javnoj sceni sa samo 7 godina. Otvoreno je govorio o svojim problemima sa narkomanijom, sa kojom se dugo godina borio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJKA IGORA PERVIĆA ODRŽALA POTRESAN GOVOR Lidija Pilipenko se na kremaciji u suzama oprostila od sina (VIDEO)

Izvor: Blic, 29.Apr.2019

Primabalerina Lidija Pilipenko, majka pokojnog glumca Igora Pervića, održala je emotivni govor kojim se na Novom groblju poslednji put oprostila od svog sina.

Nastavak na Blic...

POSLEDNjI POZDRAV IGORU PERVIĆU: Čkaljina unuka neutešna, prijatelji u neverici; Majka jedva smogla snage: Junački je podneo bolest

Izvor: Večernje novosti, 29.Apr.2019

Porodica, prijatelji i kolege okupili su se danas na Novom groblju u Beogradu da upute poslednji pozdrav glumcu Igoru Perviću, koji je preminuo u utorak, 23. aprila. Porodica, prijatelji i kolege okupili su se danas na Novom groblju u Beogradu da upute poslednji pozdrav glumcu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.