POSLE VANREDNOG UBACIVANJA: Evo ko je izbačen iz Zadruge - džaba DUPLIRANJE, a rezultat TESAN! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2019, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE VANREDNOG UBACIVANJA: Evo ko je izbačen iz Zadruge - džaba DUPLIRANJE, a rezultat TESAN! (VIDEO)

Pala odluka.

Još jedna uzbudljiva rijaliti sedmica u rijalitiju "Zadruga" privedena je kraju. Kao što to obično biva nedeljom, na red su došle nominacije.

Ovonedeljni vođa šoua u Šimanovcima je Zerina Hećo, a ona je za potrčke izabrala Marijanu Zonjić i Karađorđa Subotića, dok je omiljena ličnost bila Jelena Krunić. Učesnici su u nominacijama ovoga puta izabrali Karađorđa, a najmanje SMS glasova publike imao je Petar Tojagić i drugi je nominovani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pre izbacivanja, produkcija je odlučila i da u igru vrati Mariju Kulić koja je stigla na imanje u Šimanovce besna na ćerku Miljanu.

U borbi za opstanak na imanju i večeras je prvobitno organizovana igra u kojoj pobeda donosi dupliranje glasova, a među zadrugare je stigao i voditelj Ognjen Amidžić.

OTKRILA S KIM: Evo KAD je Luna IZGUBILA NEVINOST i posle KOLIKO zabavljanja je spavala sa PRVIM

Pobedu je odneo Petar.

Voditelj Ognjen Amidžić je na kraju saopštio rezultate glasanja publike. Rezultat je bio 58:42 odsto i "Zadrugu" je napustio Petar uprkos dupliranju glasova.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.