POSLE TOLIKO GODINA ZAJEDNO: Đokovićev brat stavio tačku na vezu - POTVRĐENO da su RASKINULI! Emocije se ugasile...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE TOLIKO GODINA ZAJEDNO: Đokovićev brat stavio tačku na vezu - POTVRĐENO da su RASKINULI! Emocije se ugasile...

Kraj veze...

Najmlađi brat našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Đorđe, stavio je tačku na vezu sa Tijanom Ralić. Njih dvoje bili su u romansi pune četiri godine, a tokom veze sve je bilo idilično.

Često su i putovali zajedno, a Tijana je na svom Instagram profilu delila fotografije sa Đokovićem. Tijana trenutno živi u Milanu, gde studira na jednom prestižnom fakultetu, te je par bio razdvojen jer je za to vreme Đorđe vredno radio u Srbiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
“She was chaos and beauty intertwined. A tornado of roses from divine.” 🥀🐬

A post shared by Tијана Ралић (@tijanaaar) on Jul 8, 2019 at 11:44am PDT

- Dorđe i Tijana su bili posvećeni svako svojim obavezama. Ona studira, on radi, pa je logično što su se emotivno udaljili. Takođe, razdvojenost je učinila svoje, pa su shvatili da su se emocije postepeno ugasile - započinje priču izvor i dodaje:

- Njihova veza je bila ozbiljna i harmonična, ali su oboje jako mladi. Rastali su se u dobrim odnosima, nisu nikada ni bili skloni svađama, pa tako su i ovaj put rešili sve civilizovano, u najboljem mogućem redu - govori izvor "Blica".

Pogledajte rezultate

SLOBA U ŠOKU, NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO: Na Instagramu saopštio LOŠU VEST! Knedla u grlu, jedva procedio (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.