POSLE SVAĐE: Luna i Marko u strasnom KLINČU, poljupci pršte, POŽUDA sve JAČA! Prepustila se! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SVAĐE: Luna i Marko u strasnom KLINČU, poljupci pršte, POŽUDA sve JAČA! Prepustila se! (VIDEO)

Stara priča, novi dečko.

U toku noći, u emisiji ''Gledanje snimaka'' prikazan je kolažni snimak razmenjivanja nežnosti Lune Đogani i njenog novog dečka Marka Miljkovića. Ono što je njoj veoma zasmetalo je njegov komentar da snimak nije ništa naročito.

LUNA VRIŠTI, MARKO SE STIDI... U "Zadruzi" pušten snimak intimnog odnosa Đoganijeve i Miljkovića!

Ta njegova reakcije je rezultirala prvu svađu u vezi, koja je ipak bila kratkog trajanja. Problem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u komunikaciji je bio rešen detaljnijim razgovorom, pa je Luna završila kod Miljkovića u zagrljaju.

Njih dvoje su ponovo gužvali postelju u njegovom krevetu, a poljupci su se samo nizali iz svih mogućih položaja. Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

JK IH RASTURALA PROZIVKAMA! Ovako su na P*RNO AFERU reagovali njeni ESTRADNI NEPRIJATELJI! Teško zlo!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.