POSLE POSETE GINEKOLOGU: Dina ustala i saopštila TUŽNE vesti u Parovima! U vili zavladao MUK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE POSETE GINEKOLOGU: Dina ustala i saopštila TUŽNE vesti u Parovima! U vili zavladao MUK!

"Nisam trudna."

Dina Galorini podigla je veliku prašinu u rijalitiju zbog navodne trudnoće, a mnogi muškarci su bili prozivani da su upravo oni potencijalni očevi njene bebe.

Atraktivna crnka je ustala i pred svima saopštila da je bila kod ginekologa.

- Nisam trudna. Ustanovili su da imam to "stanje pred dijabetes". Ponovo posle mesec dana mi se zdravlje u rijalitiju pogoršalo, tako da me to razočaralo. Nema ko od muškaraca da odahne, namerno sam to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričala (da se traži tata) zbog ovih budala ovde - rekla je Dina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dina nakon posete GINEKOLOGA saopštila TUŽNE vesti!

Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2019, 01:50

Dina Galorini upala je u žižu interesovanja u  rijalitiju zbog navodne trudnoće.   Mnogi muškarci su bili prozivani kao potencijalni očevi njene bebe. Dina je ustala i pred svima podelila tužne vesti. –Nisam trudna. Ustanovili su da imam to “stanje pred dijabetes”. Ponovo posle mesec dana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.