POSLE NERVNOG SLOMA, POLJUBAC! Ana napravila korak ka Zvezdanu, svi ŠOKIRANI što ga ljubi nakon haosa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 11:47

POSLE NERVNOG SLOMA, POLJUBAC! Ana napravila korak ka Zvezdanu, svi ŠOKIRANI što ga ljubi nakon haosa!

Smena raspoloženja je prisutna kod oboje...

Ana Ćurčić jedva je uspela da smiri Zvezdana Slavnića, koji nije hteo da joj da da spava, a nakon što joj je plakao na ramenu, i ona mu brisala suze, zaplakali su zajedno.

Oni su uspeli malo da porazgovaraju, a onda je Ana odlučila da ode da spava, a apsolutno sve je šokiralo što je poljubila Zvezdana za laku noć!

Nakon višesatnog haosa i torture koju joj je priredio, Ćurčićeva je skupila snage, smirila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga, poljubila u oko i otišla, a Zvezdan je ostao sam i nastavio da tumara po Beloj kući.

Mnogo se spekuliše o tome da će se Ana i Zvezdan ipak pomiriti, a nakon ovakvih postupaka posle incidenata, pojedinci počinju da sumnjaju čak i to da su se bivši partneri zapravo sve dogovorili zarad rijalitija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.