POSLE FINALA U LAZU LAZAREVIĆ! Kristijan ŠOKIRAO da nakon Zadruge ide na REHABILITACIJU: Ima još PACIJENATA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 17:17

POSLE FINALA U LAZU LAZAREVIĆ! Kristijan ŠOKIRAO da nakon Zadruge ide na REHABILITACIJU: Ima još PACIJENATA

"Bio sam na Kopakabani, karneval u Riju su najveće orgije na svetu, šta su moje oči videle, molio sam Boga da mi iscure..."

Kristijan Golubović je gostovao u radio emisiji "Delegati" nakon Danijela Višića, koji je pričao sa kojim je sve devojkama bio, pa i otkrio da je imao polnu bolest.

- Mali je stvarno dao gas... J*basmo i mi kao klinci, ali on ga je zateturao - govorio je Kristijan.

U studio je stigao i Brendon Radonić, obučen kao Brenda:

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Izgledam kao da sam iz Irske. Kristijan je alfa i siguran u sebe, ne oseća se neisugurno pored pojave kao što sam ja - rekla je Brenda.

- Ovo je najjača stvar što postoji, Zadruga... Ovaj brod plovi u ambis. Lepo sam rekao da nas čeka čika Laza, posle finala pravo u originalni rehab.

- Ovo je moja prijateljica Brenda, pravi mi društvo tokom ruleta i donosi mi sreću - nasmejao se Kristijan.

- Zamisli Kristijane da dođemo u Prijepolje sa Brendom, da li bi Beli anđeo poleteo u nebo? - nastavio je.

- Preleteo bi Prijepolje. Ali ima ovde još pacijenata. Evo, Kristijane, ti si prošao sveta i svašta si video - nadovezao se Janjuš.,

- Bio sam na Kopakabani, karneval u Riju su najveće orgije na svetu, šta su moje oči videle, molio sam Boga da mi iscure... Nisam verovao da postoji tako nešto. Ovo naše su mrvice u okeanu nepravilnosti, ludila, razvrata... - nastavio je Golubović.

- Ovde ljudi nemaju blama. Što kaže onaj, pod mač. Kada se rešavalo po Dušanovom zakoniku, tada je bilo straha od nečega. Ovim ljudima ne znači osuda ništa. Poenta je da nove generacije probaju da se otrgnu od ovog sada - istakao je Kristijan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.