POSLE BATINA, PONIŽENJE UŽIVO: Milojko, pusti da je Žabac ŠAMARA! Dobila je jednu PORCIJU na slavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE BATINA, PONIŽENJE UŽIVO: Milojko, pusti da je Žabac ŠAMARA! Dobila je jednu "PORCIJU" na slavi

Ne smiruju se strasti...

Nemanja Stamatović Žabac udario je danas jak šamar Milijani Božić (te scene pogledajte na OVOM linku). Ovo je bio samo jedan u nizu incidenata koji su se u rijalitiju "Parovi 8" desili na Aranđelovdan. Čak se i slavljenica Jelena Golubović potukla sa Anđelinom Đinom Marjanović, zbog čega su, uz Ornelu Mijatović, kažnjene od strane produkcije (više o tome pročitajte klikom OVDE).

Međutim, čini se da je incident kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žabac udario Milijanu bio kudikamo dramatičniji - za veliku osudu. Sve se desilo nakon što su se ljubavnici posvađali na proslavi, a Božićeva popila koju čašicu više. Svađa je potom prerasla u fizički obračun, kada je Stamatović uradio sraman i neoprostiv čin ošamarivši suprugu Milojka Božića.

Oni su potom oboje učestvovali u emisiji i sedeli zajedno - jedno do drugog. I pomirili su se... Neverovatno, kao da se ništa nije dogodilo, kao da mu je oprostila žestoko nasilje. Milijana je, još uvek "pod gasom", aktivno učestvovali u emisiji "Upoznajte Parove", a jedna od gledateljki koja se uključila uživo u program ju je žestoko iskritikovala, a pomalo i ponizila. Nju pomalo, a podosta više samog nasilnika.

- Bravo za odbranu danas! Razvedi se od Milijane i pusti je neka je Žabac šamara. Dobila je danas jednu porciju, na slavi - rekla je gledateljka i pozdravila voditelja Eru Ojdanića koji je najavio da će večeras biti organizovana žurka u vili zbog krsne slave.

Era je potom upitao Milijanu da prokomentariše što se Aleksandra Jakšić uključila u čitavu priču i približila se njenom suprugu Milojku Božiću.

- Možeš da ih vodiš da kupe šljive, za bolje nisu! Mada ne znam ni za to koliko su sposobni - rekla je, čini se, još uvek pripita Milijana.

- Milijana se Milojku vratiti ne može! To da zna - odbrusila joj je Aleksandra.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CELA SRBIJA ZGROŽENA Otkriveno ZBOG ČEGA je Žabac UDARIO Milijanu, kao i šta je potom PRODUKCIJA URADILA

Izvor: Blic, 22.Nov.2019, 08:17

Nemanja Stamatović Žabac juče je udario svoju mnogo mlađu devojku Milijanu Božić u rijalitiju "Parovi", što je pokrenulo veliki broj negativnih komentara u javnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.