PORODILA SE DIVNA DNK! Dobila SINA, a evo šta je sa PRVIM detetom koje joj je oduzela socijalna služba

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODILA SE DIVNA DNK! Dobila SINA, a evo šta je sa PRVIM detetom koje joj je oduzela socijalna služba

Svi su se pitali!

Divna DNK Milanović porodila se prošle nedelje i na svet donela dečaka Ivicu.

Iako žive u siromaštvu, Divna kaže da je zadovoljna. Osim što se njena porodica uvećala, rekla je da je srećna i jer je saznala da će im ćerka Kristina (3) konačno, posle skoro dve godine, biti vraćena i to na Veliki petak.

- Prirodno sam se porodila, ali sam bila devet dana u bolnici zbog bebe. Porodila sam se prevremeno, u osmom mesecu, pa je beba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila u inkubatoru. Rodio se sa 2.340 grama, sad ga dojim i lepo jede - priča Divna i dodaje da je uzbuđena što će konačno ćerku dobiti nazad.

- Kristina me grli i ljubi kad me vidi, jedva čekam da nam dođe kući - priznala je Milanovićeva.

Podsećanja radi, njihovu ćerkicu oduzela je socijalna služba zbog neadekvatnih uslova u kojima je rasla, te je boravila u hraniteljskoj porodici još otkad su Marko i Divna bili u "Zadruzi".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PORODILA SE DIVNA DNK! Dobila je sina, a Kristinu joj posle DVE GODINE socijalna služba vraća na VELIKI PETAK

Izvor: Scandal.rs, 24.Apr.2019, 18:33

Divna DNK Milanović porodila se prošle nedelje i na svet donela dečaka Ivicu. Iako žive u siromaštvu, Divna kaže da je zadovoljna. Osim što se njena porodica uvećala, rekla je da je srećna i jer je saznala da će im ćerka Kristina (3) konačno, posle skoro dve godine, biti vraćena i to na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.