PORODICA ZONJIĆ U PANICI: Brinu se za Marijaninu SIGURNOST u Zadruzi! Strah nas je, biće loma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 16:54

PORODICA ZONJIĆ U PANICI: Brinu se za Marijaninu SIGURNOST u "Zadruzi"! "Strah nas je, biće loma!"

Ovo je razlog

Marijana Zonjić intezivno se druži sa Dalilom Dragojević, što izaziva gnev kod zadrugara koji smatraju da je reč o lažnom, interesnom prijateljstvu.

Povodom toga oglasio se Radonja Zonjić, Marijanin rođeni brat.

- Ona i Dalila su bile u nekoj maloj svađi, ali su uvek svoje odnose same sređivale. Što se kadra tiče, Marijana ga ima dovoljno jer je već tri sezone tamo. Marijana koga zavoli i poštuje tu je do kraja za tu osobu ako je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ista ne izda - objašnjava Marijanin rođeni brat Radonja Zonjić, koji se osvrnuo i na sestrin prisan odnos sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Sa Bebicom je drugarski super, veza ništa. S obzirom da se Miljana sa njim pomirila, ne verujem ni da će se prijateljstvo nastaviti - priča Marijanin brat, koji se pribojava da će Miljana Kulić iz ljubomore napasti njegovu sestru.

- Miljane me je strah, jer dobro znamo koliko je psihopata. Marijana je sve to iskusila i nadamo se neće ispasti koleteralna šteta - zaključio je Zonjić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.