PORODICA KRUNIĆ ĆE IZGORETI OD BESA: Ivana uradila OVO Čolaku i nije obraćala pažnju na kamere! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODICA KRUNIĆ ĆE IZGORETI OD BESA: Ivana uradila OVO Čolaku i nije obraćala pažnju na kamere! (VIDEO)

Nije mogla da se obuzda...

Veliki šef je ovog jutra krenuo da budi zadrugare duetskim pesmama koje će izvoditi na predstojećoj "Zadrugoviziji". Jedna od pesama na repertoaru bio je i hit grupe Flamingosi, "Obala". Ova romantična pesma probudila je emocije kod zaljubljenih parova, pa su Ana Korać i David Dragojević odmah krenuli da razmenjuju nežnosti.

Svoje emocije nije mogla da sakrije ni Ivana Krunić, koja je krenula da ljubi svog bivšeg dečka Baneta Čolaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po vratu. Podsetimo, ona je raskinula sa Čolakom kada je saznala da njeni roditelji piju lekove zbog njihove veze, ali ovog jutra je odlučila da se prepusti strastima i zanemari sve ono što joj je David Dragojević preneo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Unesite poruku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.