PORIČU, A SVE SE VIDELO?! Iva i Stefan radili OVO nasamo, a onda su ih raskrinkali! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORIČU, A SVE SE VIDELO?! Iva i Stefan radili OVO nasamo, a onda su ih raskrinkali! (VIDEO)

A slatki su...

Stefan Karić i Iva Grgurić su nedavno spojili krevete i tada su razmenjivali nežnosti. Oni su se grlili, mazili, Iva ga je ljubila u obraz i vrat, a taj klip je pušten svim zadrugarima.

Odmah se povela polemika oko njih dvoje, koji negiraju da su u vezi.

ŠTA TO PRIČAŠ BRE?! Svađa voditelja jutarnjeg pred kamerama! Dajana žestoko SKRESALA kolegi! (VIDEO)

- Dečko neće da bude s tobom u vezi, sve se završilo na ovome. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pitanje je: "Zašto on neće da ti spavaš s njim u krevetu?" - komentarisala je Miljana Kulić.

- Da smo se poljubili u usta, prikazali bi. Mi se nismo dogovorili da budemo u vezi, ne da li on hoće ili neće. Čim bude nešto više, obavestiću vas - govorila je Iva.

- Iva, videli su sve, nema potrebe da se pravdaš, sedi. Ležali smo i to je to - kratko je izjavio Karić.

Iva i Stefan su pokušali da objasne da se između njih ništa nije desilo i da ne bi imali problem da to i priznaju, dok je Miljana na sve načine pokušala da iznudi priznanje.

Evo kako je to izgledalo:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.