PORED MAJKE I BIVŠEG DEČKA: Izabela i Ervin imali S*KS! ČEKA SE LAKIĆEVA REAKCIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORED MAJKE I BIVŠEG DEČKA: Izabela i Ervin imali S*KS! ČEKA SE LAKIĆEVA REAKCIJA!

Dosta su bili fini.

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić nedeljama privlače javnost turbulentnim odnosom.

Iako je svojevremeno talentovani učesnik "Parova" izjavio da nikada ne bi bio intiman u rijalitiju, ali izgleda da je sinoć pogazio svoju reč.

Učesnici koji su se dugo "nećkali" da li da ozvaniče vezu pred kamerama, tokom ranih jutarnjih časova pogužvali su posteljinu u velelepnoj sobi zemunske vile.

Naime, jorgan planina pomerala se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duže vreme, ostaje nam da vidimo da li će takmičari tokom današnjeg dana priznati šta su radili, i kako će na sve reagovati Izabelin bivši dečko Nikola Lakić, ali i njena majka Slađa Alijoski koja trenutno boravi u vili.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

DARKO PONOVO PUSTIO GLAS! Snimak iz Lazićeve sobe - OVAKO zvuči nakon nesreće! "Sve je prošlo..."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.