POPOVIĆI KRENULI NA VENČANJE: Supruga Saše Popovića danas ženi sina - U RUKAMA 10.000 evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 17:11

POPOVIĆI KRENULI NA VENČANJE: Supruga Saše Popovića danas ženi sina - U RUKAMA 10.000 evra!

Veliko slavlje.

Suzana Jovanović danas ženi svog sina iz prvog braka, Danijela, te je cela porodica Popović spremna za veliko porodično slavlje.

Suzana, Saša Popović i njihova ćerka Aleksandra krenuli su put poznatog prestoničkog restorana iz svoje vile na Bežanijskoj kosi, a tom prilikom nisu skidali osmehe sa lica.

Ponosna majka se odlučila za odelo u veoma popularnoj boji ove sezone, narandžastoj, a plavu kosu je podigla u visoki rep. Oko vrata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je stavila poseban detalj, ljubičastu ešarpu, a u rukama je ponela torbu svetski poznate marke, čija je cena 10.000 evra. Njena naslednica i mladoženjina sestra nosi odelo sličnog kroja kao Suzanino, samo u kraljevsko plavoj nijansi, dok se bivši vlasnik Grand produkcije opredelio za klasiku - crno odelo i leptir mašnu.

- Uzbuđeni smo, prvi put iz naše kuće ide neka svadba posle mene i Suzane - rekao je Saša Popović.

Suzana je otkrila da li je dala neki savet snajki i sinu pred ovaj važan dan.

- Mi se nismo ni čuli. Snajku smo videli na šminkanju, sve je u redu, sve je kako treba. Snajku smo savetovali da bude dobra i što više dece - otkrila je pevačica za "Kurir".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.