Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2018, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPE, GLEDAO SI MOJ GREH, KRIV SAM: Sloba ide u crkvu, a evo i da li će se ponovo oženiti!

Kristina Kockar i Slobodan Radanović nedavno su se razveli, nakon što ju je on prevario u rijaliti programu “Zadruga” sa Lunom Đogani. Kako beogradski mediji navode, Radanović će tražiti i da poništi crkveni brak. “Ostalo nam je da se i crkveno razvedemo. To nije tako jednostavno kao u opštini, postoje razne peripetije, ne možemo samo The post POPE, GLEDAO SI MOJ GREH, KRIV SAM: Sloba ide u crkvu, a evo i da li će se ponovo oženiti! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SLOBA IMA VANBRAČNO DETE?! POZIV NOVOSAĐANKE ŠOKIRAO SVE: Viđali su se tajno mesecima, beba sada ima 4 meseca

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2018

Tokom boravka u rijalitiju Slobodanu Radanoviću pripisivane su brojne afere, kako sa ženama tako i sa muškarcima. Dok se on u jednom trenutku maltene svakodnevno kleo tadašnjoj supruzi Kiji Kockar da je nije prevario sve do ulaska u Belu kuću, kada je pao na šarm mlade blogerke Lune Đogani, najnovija...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.