PONOVO ZAJEDNO NAKON RAZVODA! Žika pred milionima izjavio Dajani ljubav: Volim je... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 12:17

PONOVO ZAJEDNO NAKON RAZVODA! Žika pred milionima izjavio Dajani ljubav: "Volim je..." (VIDEO)

Nisu skidali osmeh sa lica!

Dajana Paunović i Žika Jakšić su estradni par koji je opstao sedam godina u braku. Nažalost, pre tri godine došlo je do razvoda i ovaj par se razišao u prijateljskim odnosima. Ona dobija veliku podršku od bivšeg supruga, a sin Dušan je srećan kada ih vidi zajedno.

Prvi put nakon razvoda oni su se zajedno pojavili na snimanju emisije "Nikad nije kasno", a sve oči bile su uprte u njih.

Njih dvoje su sve vreme bili nasmejani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa su svi mogli da primete koliko ljubavi i poštovanja postoji između njih, što je sjajan primer mnogim razvedenim parovima.

Dajana je u emisiji bila gošća koja je imala zadatak da komentariše i ocenjuje nastupe takmičara. Žika je najavio članicu žirija i uputio joj emotivne reči pred milionskim auditorijumom.

- Imam tu čast i zadovoljstvo da predstavim jednu divnu damu i majku koju sam mnogo poštovao i voleo i još uvek je volim, voditeljku Dajanu Jakšić, pardon Paunović - s osmehom je rekao Žika, dok ni voditeljka nije mogla da skine osmeh sa lica.

A post shared by Nikad nije kasno (@nikadnijekasno_official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.