PONOVO SE OGLASILA! Milena Radulović poslala javni apel preko svog Instagrama, evo šta je rekla (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 18:22

PONOVO SE OGLASILA! Milena Radulović poslala javni apel preko svog Instagrama, evo šta je rekla (FOTO)

Reči podrške!

Glumica Milena Radulović ponovo se oglasila na društvenim mrežama nakon strašne ispovesti da ju je u 17. godini silovao učitelj glume Mika Aleksić.

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

Glumica se oglasila na društvenim mrežama kako bi objasnila žrtvama zlostavljanja da će njihove izjave, ukoliko to žele, ostati anonimne a posle toga se javno zahvalila inspektorki vesni Gašić.

A post shared by Miléna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radulovic (@mileena_radulovic)

- Kapa dole za ovu neviđenu ženu i njen profesionalni pristup! Inspektorka Vesna Gašiž Stojković! Nemojte da zaboravite ovo ime. Ne samo zato sto može da vam pomogne, već zato što takvi ljudi menjaju Srbiju u bolje mesto. Ako ste doživeli nesto slično ili znate nekoga kome je potrebnapomoć evo ko će vam pomoći. Hvala Vesna - napisala je glumica ispod fotografije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.