PONOVO SE NAŠLA U CENTRU SKANDALA! Vesnu Zmijanac prozvali da DUGUJE NOVAC, ona je sada OTKRILA PRAVU ISTINU! (VIDEO)

Izvor: Svet, 16.Apr.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO SE NAŠLA U CENTRU SKANDALA! Vesnu Zmijanac prozvali da DUGUJE NOVAC, ona je sada OTKRILA PRAVU ISTINU! (VIDEO)

Pevačica Vesna Zmijanac se u poslednje vreme ne pojavljuje često na javnim mestima, već uživa u ulogi bake, koja joj najviše prija. Kad god daje izjave za medije, pevačica ne skriva koliku sreću joj je donela unuka Rea, pa je to bio slučaj i kada je stala pred kamere emisije “Premijera”.
– Moja Rea je, za početak, za šestoro. Priča za šestoro, živa je, nemirna je, raste brzo, pametnica. Sva ova mala deca su sa fakultetom rođena. Preslatka je, baka je mnogo voli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ispričala je Vesna.
Poslednjih dana pojavile su se glasine da pevačica duguje veliki novac mnogim ljudima, te da je zbog toga čak izgubila i svoju firmu. Ona je sada otkrila šta je prava istina.
– Ja lično nikad nisam ni imala firmu, pa ne znam o čemu se radi. Nisam imala potrebe da imam firmu, tako da su uvek drugi mislili o nekim stvarima. Ovo vam je jedina istina, nikad nisam imala firmu tako da ko otvara, zatvara, kao što mnogo pišu što nema veze sa mnom, ja to više i ne pratim… – iskrena je bila Vesna.

 
svetsvet
The post PONOVO SE NAŠLA U CENTRU SKANDALA! Vesnu Zmijanac prozvali da DUGUJE NOVAC, ona je sada OTKRILA PRAVU ISTINU! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.