PONOVO PRAVI TEORIJU ZAVERE: Nadežda održala bukvicu Suzani, Miki joj ŽESTOKO ODBRUSIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO PRAVI TEORIJU ZAVERE: Nadežda održala bukvicu Suzani, Miki joj ŽESTOKO ODBRUSIO!

Ne može da sakrije ljubomoru!

Pevačica Nadežda Biljić sinoć se, još jednom zvanično vratila u najgledaniji rijaliti "Zadrugu ", a kod pojedinih učesnika to je izazvalo burne reakcije i razne polemike.

Posebno je privukla pažnju Suzani Perović koja je započela ljubavnu romansu sa Mikijem Đuričićem. Iako se Suzana dugo trudila da sakrije svoje emocije, budući da je još uvek u braku, nije joj pošlo za rukom.

S obzirom na to da je i Nadežda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila u vezi sa Đuričićem, žestoko je zamerila svojoj suparnici što je uplovila u vezu sa njim, iako ju je pre nekoliko meseci tešila kada je pevačica plakala na njenom ramenu zbog Mikija.

Biljićeva je imala želju da porazgovara sa Suzanom o svemu, ali je Miki bio prisutan, što je nju do srži iznerviralo, jer, sam Miki kao i  sve što ima veze sa njim, Nadeždu izbaci iz koloseka.

- Koji će mi k*rac on dok pričam sa tobom - rekla je Nadežda.

- Pa, ti mu reci da ode i otići će! Ti si ušla sa pričom da sam ti ja zabila nož u leđa, kakva glupost! - branila se Suzana.

Đuričić je bio besan zbog njihove rasprave, pa je uskočio da odbrani svoju prisnu prijateljicu.

- Mi smo joj poželeli dobrodošlicu, a ona ovde hoće teoriju zavere! Ti nisi normalna! - rekao je Miki.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.