PONOVO NAPAD NA VODITELJKU! BLAMČINA! Zadrugu DANAS potresao skandal, a OVO je BRUTALANO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO NAPAD NA VODITELJKU! BLAMČINA! Zadrugu DANAS potresao skandal, a OVO je BRUTALANO!

Sramota!?

Danas je u Zadruzi izbio čitav skandal kada je učesnica Tara Simov nazvala novu voditeljku Zadruge Tamaru Đurić, prostitutkom. Mnogi zadrugari su ovo osudili, a i produkcija sudeći po reakciji koja je odmah usledila.

Naime, u Zadrugu je stiglo pismo Velikog šefa u kojem je saopšteno da je Tara kažnjena nedeljnim honorarom zbog reči upućenih voditeljki.

Sve se završilo tako što je Tara rekla da ne smatra da je pogrešila jer se ona našla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prozvana, a Tamara se vratila u Zadrugu sa pobedničkim osmehom.

Ipak, može se reći da ovo i nije bio uspešan dan za Tamaru, budući da je nakon izbora za mis, ušla u Zadrugu i nije se dobro provela. Društvene mreže su se usijale od komentara da njoj nije mesto  na voditeljkskoj poziciji i da ona nije dovoljno kompetentna za ovako nešto.

Podsećamo da ona vrlo često dođe pred zadrugare totalno nepripremljena. Na izboru za mis je bilo više nego očigledano da se nije pripremila, vrlo često su je zadrugari pitali šta treba da urade, nije im bila dobar kordinatr, a često se okretala leđima prema publici kako bi mogla da čuje šta joj iz Zadruge poručuju.

- Sramote me da slušam kako se blamira i mlati ova voditeljka Tamara! Zašto!? Zašto bi neko odabrao nju pored toliko praviš voditelja? Ne razumem - pisalo je u jednoj od objava.

Da li će ova i slične objave biti alarm za produkciju? Ostaje da vidimo.

Ko je po vama najbolji voditelj u Zadruzi možete odgovoriti i na našoj novoj anketi?

Pogledajte rezultate

ŠTA TO PRIČAŠ BRE?! Svađa voditelja jutarnjeg pred kamerama! Dajana žestoko SKRESALA kolegi! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.