PONOVO IDE POD NOŽ?! Vesna Zmijanac DONELA ODLUKU - OVO će da PROMENI na sebi?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO IDE POD NOŽ?! Vesna Zmijanac DONELA ODLUKU - OVO će da PROMENI na sebi?!

A evo i zašto!

Vesna Zmijanac počela je da posećuje nutricionistu, čije će savete revnosno slušati kako bi do marta smršala 15 kilograma, kada se održava njen solistički koncert u Beogradu, a spremna je i da ponovo uradi fejslifiting.

U ovoj akciji ima podršku ćerke Nikolije. Zasad joj odlično ide, mada tek dve nedelje odlazi po savete kod nutricioniste.

- Vesna je veliki perfekcionista i samo zbog toga ovoliko dugo nije održavala koncerte u prestonici. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sve mora da bude pod njenom kontrolom, svaki segment, od muzike, izbora pesama, scenografije. Isto to važi i za njen stajling. Shvatila je da šta god da obuče na sceni, neće izgledati onako kako bi ona želela, jer ima višak kilograma, pa je rešila da se toga otarasi. Angažovala je stručnjaka, koji je napravio specijalnu dijetu za nju. Cilj je da do marta izgubi 15 kilograma na zdrav način - priča izvor blizak pevačici za "Kurir".

Ali to nije jedino što Vesna želi da promeni na sebi. I lice je problematično jer se pojavilo dosta bora, iako je ranije već radila fejslifting. Upravo je Nikolija savetuje da ponovi tu intervenciju.

- O tome još razmišlja jer smatra da to može još da sačeka. Ali Nikolija je ubeđuje, možda i popusti - dodao je sagovornik za "Kurir".

A post shared by Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial) on Jun 13, 2019 at 9:12am PDT

Podsetimo, Vesna je jednom prilikom rekla da je zbog lepote trpela strašne bolove kad je skidala salo sa stomaka, dok je zatezanje lica i vrata, kao i liposukciju podbratka, podnela lako.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.