PONIZIO IH: Pevač se javno obratio Anabeli, ove SUROVE reči će zauvek da pamti! A tek Luna... ŠOK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONIZIO IH: Pevač se javno obratio Anabeli, ove SUROVE reči će zauvek da pamti! A tek Luna... ŠOK! (VIDEO)

Dojadile mu!

Ove noći u emisiji "Zadruga - Narod pita" gostuju Lepi Mića, Zorica Marković i Zorana Stefanov koju vodi Ognjen Nestorović. Mića je i ovu priliku iskoristio da se obrati Anabeli Atijas, mami bivše zadrugarke Lune Đogani.

(VIDEO) ĐURIČIĆ ŠOKIRA! Progovorio o Kijinom i Slobinom razvodu: Svingeraj, sočna PSOVKA! A onda: FEKALIJE!

- Ja sam nju nazvao bukvetinom a to je najmanji deo uvrede kakvu je ona uvredu od mene zaslužila. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona ima kompleks od gospođe Cece Ražnatović, ona bi volela da bude Ceca ali ne može nikad da bude. Ona glumi veliku estradnu zvezdu. Ona je bivša članica bivše raspale grupe koja ne postoji, imali su priču devedesetih i za to skidam kapu, tada su bili popularni. Bukvetino ovo je 2018. a ne 1993. godina. Draga Bukvetino, više nisi popularna kao što si bila. Bavi se svojim stvarima. Tvoje dete treba da se vrati u normalu i da živi život mlade devojke. Ona treba da se mane ćorava posla i zauzetih muškaraca, a ne da sluša tebe jer si ti sve ovo podržala i ovoj priči dala vetar u leđa - rekao je Mića.

Pogledajte rezultate

Podsetimo, pevač se prilikom svog prethodnog gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" takođe obratio Anabeli što je izazvalo veliku polemiku, pa nema sumnje da će ova Mićina izjava napraviti pravu buru.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.