POMOZITE OVOJ ŽENI! Zerina Hećo napustila emisiju, uzela brijač i obrijala glavu, KOMPLET! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2019, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMOZITE OVOJ ŽENI! Zerina Hećo napustila emisiju, uzela brijač i obrijala glavu, KOMPLET! (VIDEO)

Niz nervnih slomova.

Nakon što je demonstrativno napustila emisiju ,,Igru istine", Zerina Hećo želeći da se osveti svojim cimerima iz Bele kuće, otišla je u izolaciju, budući da je potrčko.

Nakon nekog vremena Zerina je ustala i uputila se ka spoljnom toaletu, iako nije pokazala svoje krajnje namere. Ušla je u prostoriju gde je uzela makaze i počela je da krati svoju kosu, bacajući je svuda oko sebe.

Pošto je skinula celu kosu, Hećina se tu nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaustavila, već je uzela brijač i do kraja obrijala svoju glavu, dok su zadrugari u Beloj kući nastavili sa igrom. Paralelno sa Zerininim potezom, njen bivši dečko, Vladimir Todorović je za stolom iznosio mišljenje o bivšoj devojci, gde je rekao da je osetio tegobu i morao je da se distancira od nje.

Da podsetimo, Zerina je tokom prošle žurke doživela nervni slom zbog svađe sa njenim bivšim dečkom, Vladimirom.

NEVIĐENO: Usred intervjua, Aleks je pozvala Davidova mama! Nije verovala ŠTA ČUJE! Tiče se njene ĆERKE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.