POMENUTA AFERA SA VRANJEŠOM: Karleuša u emisiji otkrila - LOŠ je LJUBAVNIK! Popović PRED SVIMA rekao OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMENUTA AFERA SA VRANJEŠOM: Karleuša u emisiji otkrila - LOŠ je LJUBAVNIK! Popović PRED SVIMA rekao OVO

Nisu se zaustavili.

Jelena Karleuša je današnje snimanje "Zvezda Granda" počela loše raspoložena, pa je, dok je izlazila na scenu da čestita svojoj kandidatkinji prolazak u četvrti krug, uradila nešto što je šokiralo sve. Jelena Karleuša je, naime, tada povikala: "Pu**te ga. Pokidala si, a oni neka pričaju šta hoće. Ja sam se cela naježila od tvoje pesme, kao bodljikavo prase sam", dok su je ostali članovi žirija gledali u čudu.

Teodora Džehverović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrila istinu o VEZI SA ĆAZIMOM, HAPŠENJU I NASILJU! Mnogo sam PROPATILA! (VIDEO)

Ništa manje interesantna bila je i Ana Bekuta, zamerivši Jeleni što njena kandidatkinja peva u muškom rodu, pa je upitala devojku da li je homoseksualnog orijentacije.

- To mi jedino ne smeta, ukoliko si gej. U suprotnom Jelena je morala da ti ukaže na to - rekla je Bekuta.

Onda se i Popoviću otela rečenica koja je nasmejala prisutne.

- Da pošaljemo Mariju da proveri - rekao je Saša.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 3, 2019 at 2:49am PDT

Jelena je držala danas lekciju takmičarima na svoj prepoznatljivi način, jasno stavljajuci akcenat da joj je seks često u glavi.

- Vodiš ljubav kako pevaš i pevaš kako vodiš ljubav. Ti si mnogo mlak i nemaš emociju, loš ljubavnik - sasula je u lice Karleuša jednom od kandidata za "Zvezde Granda", govoreći da je to njeno prvo pravilo u šou-biznisu.

Inače, Jelena je danas obukla pripijenu crnu haljinu koja je istakla njene obline, ali i višak u predelu stomaka.

Njene kolege iz žirija istakle su da je angažovala pomoćnika za rad sa kandidatima, a Marija Šerifović je pokušala da je opravda aludirajući na prethodni period u njenom životu. Pored ogromnog seks skandala sa Ognjenom Vranješom, pevačicu je potom zadesila porodična tragedija jer joj je preminula majka. Znajući sve to, Marija se Jeleni rekla:

A post shared by @budihejterbacilajk__ on Apr 3, 2019 at 9:31am PDT

- Nadam se da je završeno sa tvojim problemima...

Jelena je potom odgovorila:

- Prvo se ja nadam da je završeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.