POMALO SE OSLANJA NA NOGU: Darko smešten u banju, a ono što je PRVO izgovorio će vas NAJEŽITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMALO SE OSLANJA NA NOGU: Darko smešten u banju, a ono što je PRVO izgovorio će vas NAJEŽITI!

Majka će biti uz njega, a evo kada počinju terapije

Darko Lazić je danas, 29. novembra, nakon više od mesec dana ležanja u Kliničko-bolničkom centru Zemun prebačen u banju, gde će nastaviti dalje lečenje. Kako saznaje "Telegraf.rs", Darko je smešten u apartman i sa njim će u banji ostati majka Branka, koja se i ovog trenutka nalazi pored sina.

Darko se navodno hrani sasvim normalno, pomalo staje na noge, ali se, naravno, oslanja na zdravu nogu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Darko danas nije imao nikakvu terapiju, pošto je tek stigao. Od sutra kreće sa terapijama - kaže izvor za pomenuti portal.

jeziv oziljak na Darkovom stomaku pic.twitter.com/cJMwkDMroq

— pensador (@sakriosamime) November 27, 2018

Čim je stigao u banju, kako priča izvor, jedino što je Darko rekao bilo je: "Samo kad nisam više tamo", a jasno je da mu posle mesec i po dana ležanja u bolničkom krevetu na odeljenju za intenzivnu negu opremljeni apartman i opuštena atmosfera i te kako prijaju.

Lekari su odmah danas po Darkovom dolasku obavili rutinski pregled, a tokom boravka u banji vodiće ga jedan od najboljih specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije.

- On je mnogo raspoloženiji nego što je bio dok je bio na intenzivnoj, što je i logično jer je promenio prostor - otkriva sagovornik.

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Nov 26, 2018 at 5:17am PST

Ovog trenutka je neizvesno koliko će trajati Darkov oporavak, a prve procene moguće su tek kada pevač počne sa terapijom i kada lekari vide reakciju njegovog organizma na istu.

Podsetimo, Darko je tešku saobraćajnu nesreću doživeo 23. oktobra u blizini rodnog Brestača, a sve od tog dana nalazio se u KBC Zemun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.