POLUDELA I POČELA DA BACA STVARI! Neće on moju majku nazivati K*RVOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUDELA I POČELA DA BACA STVARI! Neće on moju majku nazivati K*RVOM! (VIDEO)

Deda je upropastio sve.

Sinoć je bilo žestoko u vili "Parova". Izabela Alijoski je osula paljbu po Elvinu Kadriću-Kadri. Od kada se Kadrina porodica umešala, Izabela je doživela neprijatnost od njegovog "đede" koju je Slađanu Petrović, Izabelinu majku, nazvao kur*om.

SUZE U VILI - BUDUĆI RODITELJI PRELOMILI: Konačno saopštenje - vreme je da SVE prestane! (VIDEO)

-Njegov unuk je svetac. Evo, dižem ti spomenik. Koliko košta da se to uradi? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tvoja porodica je ta koja ti ruši ugled, lično ona! Što ne kažeš dedi da ne govori mojoj majci da je k***a na nacionalnoj televiziji, nego ćutiš! Oni s**u po tebi!- Rekla je razgoropađena Izabela i dodala.

-Tako je, izađi odavde! Moja majka me je nosila devet meseci u stomaku, i gaji me dvadeset i kusur godina. Mogu misliti šta tvoj deda priča tvojoj babi kad mojoj majci koju je triput video, kaže da je k***a. Je l' i ti tako kažeš majci i baki? Vama je to normalno? Nisi svesna na šta sam sposobna! Znam te onakvog kakvog te drugi ne znaju!

- Svi hoće da me vide u drugom svetlu, ali neće vam to uspeti - rekao je Kadra sve vreme delujući kao da je na ivici da zaplače.

Објава коју дели BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) дана 9. Феб 2019. у 7:19 PST

ZNOJAVA, VRELA MAJA BEROVIĆ! Pevačica objavila snimak iz teretane - g*za, noge, uzak struk! UF (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.