POLUDEĆE KAD SAZNA! Janjuš UŽIVO U EMISIJI otkrio da li su grudi Sare Reljić PRAVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUDEĆE KAD SAZNA! Janjuš UŽIVO U EMISIJI otkrio da li su grudi Sare Reljić PRAVE

Priznao je.

Tokom svog gostovanja u emisiji na radiju ,"Amnezija" Marko Janjušević Janjuš, progovorio je o bivšoj zadrugarki i pevačici Sari Reljić. Podsetimo, velika polemika se povela tokom ,"Zadruge 1", da li su Reljićkine grudi prirodne ili su u njih ugrađeni silikoni.

- Ja nisam to pipao, rekli su mi da nisu. Iza veša smo jeli bombone, ona je jedna divna devojka, koja je ... - izjavio je Janjuš i ostao nedorečen.

Da li su stvarno samo to radili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iza veša, i da li stvarno nije proverio da li su silikoni ili ne, ostaje nam da vidimo.

Sara Reljić se skoro oglašavala i demantovala svaku vezu sa košarkašem, osim drugarske, ali da li nešto kriju ili ne, saznaće se.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.