POLJUBILA SI SE SA JEDNIM DEČKOM, NISI K*RVA! Ivana se POKAJALA nakon vrele noći! Sva IZBEZUMLJENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POLJUBILA SI SE SA JEDNIM DEČKOM, NISI K*RVA!" Ivana se POKAJALA nakon vrele noći! Sva IZBEZUMLJENA!

Ne zna šta da radi.

Noćas je ponela strast Ivanu Radić i Mlađena Jovanovića, te su zaboravili na kamere dok su se ljubili u spavaćoj sobi. S obzirom na to da su svetla bila pogašena, većina Zadrugara je spavala u tom trenutku.

Nakon burne noći, Ivana i Mlađen su porazgovarali o prvom poljupcu i daljim planovima. Više o tome pročitajte OVDE. Potom je Ivana porazgovarala sa cimerkom Tarom Simov u želji da čuje njeno mišljenje o novonastaloj situaciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ja sam htela njega da poljubim u obraz i poljubili smo se u usta. Ne mogu da kažem da ja hoću vezu sa njim... Mi nismo ništa pričali o tome. Što se tiče izgleda, meni je on okej, ali ja ne mogu da kažem da smo mi zajedno.

- Meni je bezveze što ti je bacio pet posle poljupca. Mogli ste da se poljubite. Poljubila si se sa jednim dečkom, nisi k*rva - tešila ju je Tara.

Ivana je otkrila da nije spremna da uplovi u vezu sa Mlađenom jer ga još uvek dovoljno ne poznaje, ali i da je u strahu da će je povezivati sa drugim Zadrugarima sa kojima je provodila vreme.

- Ja sam pričala malo sa njim, nismo mi mnogo ćaskali nešto, pa kao okej da to bude veza. Ja ne znam šta da radim - bila je neodlučna Ivana.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.