POLJUBILA BIH CARA U USTA - novi LJUBAVNI TROUGAO među zadrugarima, Dalila će POBESNITI kada sazna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2022, 01:09

"POLJUBILA BIH CARA U USTA" - novi LJUBAVNI TROUGAO među zadrugarima, Dalila će POBESNITI kada sazna!

Niko je ne prepoznaje!

Dino Dizdarević bio je gost voditelja Sanje Stanković i Stefana Miloševića Pande u emisiji "Pitam za druga", koja se emituje na RED televiziji. Pred sam kraj emisije, u studio je stigla bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić.

- Ne kasniš puno - rekao je Dino.

- Dobrodošla ja vama, ostala sam bez auta na putu. Gledala sam celu emisiju, moram da kažem da ja nemam veze sa etno-selom, nisam bila tamo. Banetu (Đokiću) sam zamerila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što mi nije došao na rođendan. Ušla bih u "Zadrugu", da raskrinkam sve one parove tamo. Prvo bih poljubila Cara u usta, povela bih dečka, pa bih rasturila Minu i Mateju. Došlo je mojih pet minuta - rekla je Sandra Čaprić.

- Ja ovakvu Sandru ne znam - dodao je Dizdarević.

- Ne znate vi Sandru od spolja - dodala je pevačica.

- Žao mi je što si zakasnila, hteli smo sa tobom da pričamo, došla si na vreme da odjavimo emisiju - poručio je Panda.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDARILA GA, ON JE ŠČEPAO ZA GLAVU! Jeziv sukob - Dalila se SRUŠILA na zemlju, Car besan kao FURIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2022

Ne smiruju se!..Dalila Dragojević i Filip Car imali su noćas maratonsku svađu koja je trajala satima. Sukob su nastavili i u izolaciji...- Za ovo moje ponašanje je zaslužan on. Nemoj da me pitaš ti ništa - urlala je Dalila, a zatim udarila Cara...- Daj da te pitam nešto normalno. Kažem ti da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.