POLIO JE KANTOM FEKALIJA, pa gađao TANJIROM: Kristijan Golubović ni na robiji nije ovoliko DIVLJAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 10:59

POLIO JE KANTOM FEKALIJA, pa gađao TANJIROM: Kristijan Golubović ni na robiji nije ovoliko DIVLJAO!

Ovo se ne zaboravlja!

Pored bogatog zatvorskog "staža", Kristijan Golubović može da se pohvali bogatim rijaliti iskustvom.

Učešće u popularnim TV formatima "žestoki momak" često je poredio sa vremenom provedenim iza rešetaka.

- Najveća muka je izdržati ljude koji su najteži. Uvek se setim parole iz zatvora: Nije teška robija, teški su ljudi u njoj. Hiljadu puta su gori ti devijantni debili koje sam morao fizički da edukujem - istakao je Kristijan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom učešća u rijalitiju "Farama".

Ukoliko se posmtaraju prethodna učešća Goluboviće u popularnim rijalitijima, definitivno, najnasilnije epizode je imao na imanju u Lisoviću.

Nakon što je nakon jednog od sukoba nasrnuo na klaberku Tamaru Đurić i Jelenu Krunić, a potom fizički napao i Radeta Lazića, produkcija je donela odluku da diskvalifikuje Kristijana Golubovića.

Međutim, "žestkog momka" najvše je znala da istera iz takta njegova prezimenjakinja.

Poznata rediteljka i "žestoki momak" često su ulazili u brutalne okršaje, pa ju je Kristijan jednom prilikom ispolivao kofom fekalija.

Jelena Golubović i njen tadašnji rijaliti-cimer nisu imali poštovanja ni prema hrani, pa su se gađali palačinkama, ali i tanjirima.

Međutim, ovaj sukob nikada nije prerastao, na sreću, u nešto strašnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.