POKUŠAVA DA ME ODVOJI OD ĆERKE... Zerina Hećo progovorila za javnost o MUKAMA kroz koje prolazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 10:48

"POKUŠAVA DA ME ODVOJI OD ĆERKE..." Zerina Hećo progovorila za javnost o MUKAMA kroz koje prolazi

Zar ponovo?

Nakon dramatičnog ljubavnog odnosa sa pevačem Dadom Glišićem s kojim je skoro godinu dana provela u Beogradu, bivša zadrugarka Zerina Hećo govorila je posle dužeg vremena za javnost.

Ovom prilikom rekla je kako ju je poznati pevač fizički i psihički maltretirao. Zerina Hećo je otkrila i kako se oseća i da li je prebolela težak period koji je iza nje.

A post shared by Šaaa radiš Beboo 👶🏽💕 (@zerinine_bebe_) on Feb 19, 2018 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << at 2:41am PST

- Još uvek se oporavljam, ide na bolje, za sve je potrebno vreme, tako i za ovo. Mislim da mi dobro ide što se oporavka tiče - rekla je Zerina i dodala:

- Poslednjih nedelja mediji su navodili kako Dado Glišić na sve moguće načine pokušava da stupi u kontakt s Zerinom Hećo, kao i da na sve moguće načine pokušava da je razdvoji od ćerke, a Hećova je otkrila i da li je s pevačem u bilo kakvom odnosu. Zerina je rekla i kako trenutno radi na novim pesmama, ali da je saobtirana.

A post shared by Dado Glišić (@dado__glisic) on Sep 18, 2016 at 5:11pm PDT

- Ne postoji nikakva relacija, niti bilo kakav odnos, niti će postojati. Što se tužbe tiče, za to se brine Tužilaštvo i moj advokat. Dosta sam sabotirana što se tiče tog muzičkog posla, ali se trudim da ljudima prezentujem sebe kao nekog izvođača i kao nekoga ko komponuje i piše tekstove, pa će se valjda i ta vrata otvoriti - dodala je Zerina.

VRELI SNIMAK ANE NIKOLIĆ: U mrežastim čarapama, legla na krevet podigla noge - SVE JOJ ISPALO - sevnule i GAĆICE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.