POKUŠAJ SILOVANJA U RIJALITIJU: Takmičarka Parova optužila cimerku zbog laži - Uzimam LEKOVE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 13:07

POKUŠAJ SILOVANJA U RIJALITIJU: Takmičarka "Parova" optužila cimerku zbog laži - Uzimam LEKOVE...

Sasula joj u lice!

U sinoćnoj emisiji u vili "Parova" raspravljalo se na temu ko je najveći folirant u rijalitiju.

Reč je dobila Nataša Pajović, ali njeno izlaganje je prekinula Gorana Mančić.

- Većina se uvredila kada sam rekla da nemaju šta pametno da kažu. Gorana, nisi više zabavna. Moram posle emisije od tvog vikanja da uzimam Brufene, boli me glava - istakla je pravna plavuša, a Gorana ju je prekinula:

- Ti si folirant! Plasirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si priču prošle sezone da je Mili pokušao da te siluje, a sada sa njim piješ kapućino. Pričala si da si pila lekove, da si pod terapijom - urlala je Mančićeva. Međutim, Pajovićeva je nastavila da priča na zadatu temu:

- Skoro svako ovde je folirant. Logično je da foliraju. Desi se svima, a najveći folirant je Aleksandra Jakšić zarad rijalitija. U stanju je da napada, sprijatelji i da udari zbog rijalitija - poentirala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.